Магазин плитки не є офіційним сайтом компанії CERSANIT
0800 210 172 Київ, Стратегічне шосе 11
Меню

Керамічна плитка від польської компанії Cersanit

Керамічна плитка від польської компанії Cersanit

Плитка вважається невід'ємним матеріалом для облаштування не тільки ванної кімнати і кухні, коридору і передпокою. Для того, щоб насолоджуватися плиткою тривалий час і отримувати естетичне задоволення потрібно ретельно підійти до вибору плитки.

З ванною кімнатою проблем не буде, це ми Вам гарантуємо. Польський бренд Cersanit має безліч колекцій, які включають в себе настінну і підлогову плитку, а також декори та фризи. Ванна кімната буде виконана в єдиному стилістичному рішенні, це не тільки надихає, а й спрощує вибір.

Також Cersanit має колекції з керамограніта, які за своїми технічними характеристиками підходять для терас і для вулиці.

керамогранит Cersanit

Але не тільки красою і різноманітністю славиться Cersanit. Польська компанія приділяє увагу найдрібнішим деталям. Таким чином, Cersanit має ряд позитивних характеристик і переваг:

  • міцність, надійність і довголіття;
  • стійкість до появи плям і вицвітання;
  • простота в прибиранні;
  • висока ступінь стертості, з часом плитка не втратить свого первісного вигляду;
  • стійкість до перепадів температур;
  • вологостійкість - ідеальний варіант для облицювання ванної кімнати;
  • величезний вибір колекцій, є матові і глянсові, структурні й гладкі, що імітують камінь або дерево;

плитка церсанит в интерьере

Завдяки величезній різноманітності і всім сучасним вимогам, плитка польської компанії Cersanit може використовуватися в приміщеннях з високою вологістю (ванна, басейни), а також в приміщеннях з перепадами температури (сауни і лазні).

Зупинивши свій вибір на польському бренд Cersanit, Ви ні на хвилину не пошкодуєте. Компанія постійно думає про покупців і виробляє недорогу продукцію високої якості.