Магазин плитки не є офіційним сайтом компанії CERSANIT
0800 210 172 Київ, Стратегічне шосе 11
Меню

Керамограніт Cersanit в інтер'єрі

Керамограніт Cersanit в інтер'єрі

Черпайте енергію від природи не виходячи з дому. Насолоджуйтеся заспокійливій і розслаблюючій енергією. Керамограніт - найкращий варіант для цього.

  • Колекція Bristol. Завдяки керамограніту з цієї колекції в інтер'єрі відтворюється атмосфера заводського промислового стилю лофт. Колекція Brista точно відтворює відтінки сірого кольору і бетону. Декорація з колекції прикрашена простими графічними мотивами, які нагадують строгий мозаїчний бетон. Цей оригінальний дизайн підходить для сучасних ванних кімнат і буде чудово поєднуватися зі склом і хромованими аксесуарами. Керамограніт з цієї колекції буде добре підходити як для кухні, так і для залу і тераси.
  • коллекция bristol в интерьере

  • Колекція Calsto. Це універсальна, нейтральна колекція, яка ідеально підійде для будь-якого інтер'єру, відтворює природний камінь в бежевому кольорі або делікатному сірому. Добре підходить як для підлоги, так і для стін. Колекція Calsto підходить насамперед тим, хто шукає класичні рішення поза часу у вигляді прекрасної натуральної плитки.
  • коллекция calston в интерьере

  • Колекція Moris. Оригінальна і не банальна колекція. Унікальний дизайн запропонований в двох колірних рішеннях: коричневий і графіт. Виразний керамограніт з цієї колекції отримає визнання людей, які люблять нестандартні рішення, шукають оригінальний дизайн, а також хочуть, щоб їх інтер'єр був наділений унікальним характером. Біла кераміка ванної кімнати буде особливо красиво виглядати на тлі керамограніта з колекції.
  • коллекция moris в интерьере

Весь матеріал представлений у натуральних тонах. Ідеально відтворюють фактуру бетону, каменю та дерева. Керамограніт стійкий до впливу вологи, забруднень, стирання і вицвітання. Колекції керамограніта морозостійкі, ідеально підходять для терас або балкона.